İlk Blog Yazım

İlk Blog Yazım

Merhaba;

Bu siteme-bloguma ait ilk blog yazım olsun. Aslında bayağı bir süredir yazmak için çaba sarf ediyorum. Nedense hep bu vakitsizlik sebebiyle bir türlü bunu başaramıyorum.

Bir yandan php öğrenmeye göstermiş olduğum çabam, bir yandan youtube kanalları için içerik üretmeye veya onları derleyip toplayıp yayına vermeye bir taraftan hayatımızı idame ettirmek için maaşlı çalıştığımız işe özen gösterebilme.. fala filan derken. bakmışım neredeyse hiçbirine gereken özeni gösteremeden bunların hepsine birden yetişememek.

Evet şimdilik olan bu.  Şu yazıyı bloğuma, şu içeriği yönettiğim şu siteye gireyim desem de şimdilik biraz ağırdan gidiyor. Dua edelim de hepsi birden kalmasın.

Asında güzel fikirlerim – projelerim var. Projelerimin bir kısmı bana yönelik olanlardan.

Öğrendiğim yada yapılışını bildiğim türden her işin videosunu önce youtube kanallarıma sonra açıklamalı yazılar ile bloğuma yazayım diyorum. Bunda başarılı olabilirsem websitemizde biraz daha zenginleşmiş olacak.

Bu ilk blog yazıma uzunca birşeyler karalamak istemiyorum. Sitemi ziyaret ederek ve eklediğim içerikleri okuyarak destek de bulunan herkese teşekkür ederim.

Devamında görüşmek üzere.

  • Yazıyı Beğendin mi?  1

Benzer Yazılar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorumu yapmak için tıklayın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*